دسته
بقيع
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 88384
تعداد نوشته ها : 102
تعداد نظرات : 6
Rss
طراح قالب
GraphistThem272

 

امام خامنه‌اي(مدظله‌العالي):
بصيرت يعني گم نكردن راه، دچار بيراهه‌ها و كج‌راهه‌ها نشدن، تأثير نپذيرفتن از وسوسه خناسان و اشتباه نكردن
 كار و هدف.(19/10/90)

در خانه كسي بود و شنيد
   دو روز پيش (25 دي‌ماه) در اين ستون، مطلبي نوشته شد با عنوان «در خانه اگر كس است يك حرف بس است!» اين مطلب، نوشتاري انتقادي و اعتراضي بود نسبت به يادداشت آقاي حسين علايي در روزنامه اطلاعات در دوشنبه 19 دي با عنوان «قيام 19 دي از نگاهي ديگر» و پاسخي كه علايي به نامه اعتراضي تعدادي از فرماندهان سپاه داده بود. مقاله علايي در روزنامه اطلاعات حاوي نكاتي بود كه دشمنان نظام را آنچنان خوشحال كرد كه در پوستشان نمي‌گنجيدند و به‌تمامي آن را ابراز مي‌كردند و دل دوستداران نظام را آنچنان به درد آورد كه عده‌اي زباني و عده‌اي قلمي به وي اعتراض كردند تا اينكه روز گذشته تعدادي از فرماندهان و مسئولان سابق نيروي دريايي و قرارگاه نوح(ع) كه به مقاله وي انتقاد داشتند، با وي ديدار و گفت‌وگو كردند. آقاي علايي براي اصلاح و ابهام‌زدايي از مطالبش و نيز روشن ساختن برخي ديدگاه‌هايش به نكاتي پرداخت از جمله:
   1- اگر برداشتي از مقاله من شده است كه علاقه‌مندان به نظام را ناراحت كرده، من عذرخواهي مي‌كنم. من هيچ نيت‌سوئي نداشتيم و هدفم صرفاً عبرت‌آموزي ديكتاتورهاي عربي از سرنوشت رژيم شاهنشاهي ايران بود و فكر نمي‌كردم كساني بخواهند نظام مردمي جمهوري اسلامي را با نظام ديكتاتوري گذشته مقايسه كنند.
   2- از قبل از انقلاب با مقام معظم رهبري آشنا شده و در بين فرماندهان سپاه يكي از كساني بوده‌ام كه بيشترين مراوده را با ايشان داشته‌ام...
   من هم در ارادت و هم در اطاعت، همان ارادت و اطاعت قبلي را كه داشته‌ام، دارم و هيچ تغييري در من حاصل نشده است.
   3- بنده هيچ‌گاه و در هيچ مقاله‌اي، حمايتي از فتنه‌گران داخلي نداشته و ندارم.
   حسب وظيفه ديني، كساني كه مواضع اخير علايي دلشان را به درد و خونشان را به جوش آورد، اين اظهارات را مي‌پذيرند و لكن براي اطمينان يافتن، مترصد رفتار و مواضع آينده ايشان هستند. به اميد اينكه اين روزنه اميد دشمن براي هميشه مسدود شده باشد. ان‌شاءالله
خوش‌خيالي‌هاي عربي در مورد ايران
   گروه ترجمه - پايگاه اينترنتي لس‌آنجلس‌تايمز 17 ژانويه 2012 (27 دي) در مقاله‌اي به افزايش تنش ميان ايران و كشورهاي عربي در مورد تحريم نفتي پرداخت و نوشت: ايران به كشورهاي خليج‌فارس در مورد پيوستن آن‌ها به تحريم‌هاي نفتي مورد حمايت غرب هشدار داده است؛ اما ظاهراً آن‌ها كمتر از گذشته از تهديدات ايران وحشت دارند. افزايش فشارهاي اقتصادي و ديپلماتيك عليه ايران، تنش ميان ايران و كشورهاي عربي صادركننده نفت را تشديد مي‌كند. اين كشورهاي عربي مدت‌ها براي مقابله با برنامه هسته‌اي ايران و جاه‌طلبي‌هاي منطقه‌اي آن بر غرب تكيه كرده‌اند. ايران در اقدامي تحريك‌آميز هشدار داد كه رژيم‌هاي عربي به تحريم‌هاي احتمالي مورد حمايت غرب نپيوندند.
   در ادامه مقاله آمده است: هشدارهاي ايران به كشورهاي عربي خليج‌فارس در حالي مطرح مي‌شود كه نخست‌وزير چين از عربستان سعودي ديدار كرده است. چين و ساير كشورهاي آسيايي، روابط انرژي با ايران دارند؛ اما كشورهاي غربي مصرانه از آن‌ها مي‌خواهند واردات نفتي خود از ايران را در ميانه تحريم‌هاي بين‌المللي عليه برنامه هسته‌اي ايران كاهش دهند. «آلن ژوپه»، وزير خارجه فرانسه، به‌تازگي گفته است كه اتحاديه اروپا به‌منظور افزايش توليد نفتي در صورت قطع صادرات نفتي ايران، با برخي كشورها تماس‌هاي احتياط‌آميز برقرار كرده است. ايران با تهديدات خود براي بستن تنگه هرمز كه 20 درصد نفت جهان از آن عبور مي‌كند، واكنش نشان داده است. در عين‌حال، كشورهاي عربي صادركننده نفت با اختلالاتي رو‌به‌رو مي‌شوند و بازارهاي اقتصادي آشفته خواهند شد.
   در پايان مقاله آمده است: عربستان و بحرين، ايران را به تحريك اقليت‌هاي شيعه در كشورهايشان متهم كرده‌اند. همچنين كشورهاي عربي نگران گسترش نفوذ ايران در عراق پس از خروج نيروهاي آمريكايي در دسامبر سال گذشته هستند. رئيس مؤسسه تحليل نظامي خاورنزديك و خليج‌فارس در دوبي مي‌گويد: «آن‌ها به تمام اقدامات ايران به روشي بسيار جسورانه واكنش نشان داده‌اند... آن‌ها در اقدامات خود ترديد نمي‌كنند... كشورهاي خليج‌فارس توان دفاعي و روابط راهبردي خود با قدرت‌هاي غربي را ايجاد كرده‌اند... آن‌ها مي‌توانند شاهد فشار بين‌المللي جدي بر ايران باشند كه همواره به‌منظور كاهش اقدامات ايران در منطقه به ديدن آن اميدوار بوده‌اند.»   
   اخبار و تحليل‌ها: تهديد ايران به بستن تنگه هرمز، غربي‌هاي نگران‌شده را به تكاپوي همه‌جانبه وا داشته و آن‌ها در رسانه‌هايشان بيش از گذشته وارونه‌نمايي مي‌كنند و قصد دارند با مهم جلوه دادن تكيه كشورهاي عربي خليج‌فارس، آن‌ها را دلگرم كنند كه با اين وابستگي، امنيتشان در روز حادثه تضمين مي‌شود، در حالي كه آن‌ها به حفظ امنيت خودشان هم مطمئن نيستند. غرب درباره اين كشورها طوري تبليغ مي‌كند كه آن‌ها كنار نكشند و موضع بي‌طرفانه اتخاذ نكنند كه اگر چنين شود، غرب پيشاپيش، بازي افزايش تنش را باخته است و اين در حالي است كه مصلحت و امنيت كشورهاي عربي در بي‌طرفي و پرهيز از اميدوار كردن غربي‌ها براي جايگزين كردن نفت ايران است.

     
فيلمي با وهن بسيج!
  دهم مرداد ماه سال ۱۳۹۰ ، «سعيد سهيلي» يازدهمين فيلم سينمايي‌اش را جلوي دوربين برد. «گشت ارشاد» داستان سه جوان جنوب‌شهري است كه به‌خاطر به دست آوردن پول، دست به كارهاي خطرناكي مي‌زنند. بر اساس اين گزارش، سعيد سهيلي كه در چند سال اخير به دليل ساخت فيلم‌هاي به‌اصطلاح كمدي و البته سخيف، مورد انتقاد شديد منتقدان و مخاطبان قرار گرفته است، اين بار «حميد فرخ‌نژاد» را كه نماد هنرمندان در فتنه سبز ۸۸ بود، در نقش يك فرد بسيجي به كار گرفته است! كه به‌خاطر پول به همراه دو دوست ديگر خود با مردم برخورد مي‌كند و به زورگويي مشغول مي‌شود. با انتشار تصاويري از پشت صحنه فيلم در حال توليد گشت ارشاد و مشخص شدن بخشي از سناريوي اين فيلم، به‌نظر مي‌رسد كه دست‌اندركاران گشت ارشاد درصدد تهيه يك فيلم سخيف براي زير سؤال بردن ارزش‌ها و هنجارهاي نظام اسلامي هستند. از نكات جالب در اين فيلم، اين است كه بسيجي اين فيلم فردي سيگاري است و يكي از دوستانش كه همراه اوست، در حالي كه باتوم به دست دارد، شلواركي با پرچم آمريكا پوشيده است!
موسوي مي‌گفت با رهبري مشكل دارم
  محمدزارع فومني، رئيس ائتلاف اصلاح‌طلبان جوان، در گفت‌وگوي ‌تفصيلي با خبرنگاران، به تبيين پشت پرده جريان اصلاحات و دوم خرداد پرداخت و ناگفته‌هاي جالبي از مسائل پشت ‌پرده اين جريان را بيان كرد.
   وي طراحي عمليات فتنه ۸۸ را يك پروسه پانزده ساله مي‌داندكه از سوي سرويس‌هاي اطلاعاتي – امنيتي آمريكا و رژيم صهيونيستي پيگيري مي‌شد. فومني از پشت پرده اصلاح‌طلبان چنين مي‌گويد:آقاي خاتمي به دليل اينكه از همان ابتدا جنبه‌هاي كاريزماتيك و رهبري يك جريان را نداشت براي پوشش ضعف‌هاي مديريتي خود، متأثر از تصميمات و تأثيرات ديگران بود و تبيين پروژه «تحريم انتخابات» و «مشاركت مشروط» نيز در همين راستا قرار مي‌گيرد. آقاي موسوي هم مي‌گفت من با رهبري و شخص آقاي خامنه‌اي مشكل دارم. وي در ادامه از پشت پرده فتنه كوي دانشگاه نيز چنين مي‌گويد: در زمان كوي دانشگاه بنده خودم در وزارت كشور به آقاي تاج‌زاده گفتم كه موضوع به جاهاي باريك كشيده چرا شما آرام نشسته‌ايد؟ به من گفت كه «ول كن فلاني، بگذار شلوغ شود تا بيشتر بتوانيم از نظام و رهبري امتياز بگيريم» اين حرفي بود كه خود آقاي تاج‌زاده به من زد. يا آقاي بهزاد نبوي در يك جلسه خصوصي به‌طور علني به من گفت: «ما اصلاً يكي از اهدافي كه مي‌خواهيم به آن دست يابيم، سرنگوني اين نظام است، اساساً ما ولايت فقيه را قبول نداريم!»
سياه‌نمايي با  اسم روشنفكري
  عماد افروغ، دانش‌آموخته جامعه‌شناسي در انگلستان، با حضور در برنامه «پارك ملت» تلويزيون با ژست حمايت از روشنفكران و منتقدان، خود را دغدغه‌دار استقلال حوزه نشان داد، به‌طوري كه چندين بار، وظايف حوزه‌هاي علميه را براي خود حوزه‌هاي علميه بازگو ‌كرد. وي با انتقاد(!) از نبود موضوع‌شناس، اقتصادشناس، فيلسوف و ... در مجلس خبرگان رهبري، در سخناني دو پهلو و توأم با كنايه، عدم توجه به نقش مراجع در انتخاب فقهاي خبرگان رهبري را عامل شكاف و پارادوكس(!) در نظام ناميد. افروغ كه در اين برنامه خودش را روشنفكر معرفي مي‌كرد، با سياه‌نمايي از اوضاع اقتصادي، مدني و ... جامعه، طوري وانمود مي‌كرد كه فكر مخاطب، بيشتر به سمت حكومت ظالمي مي‌رفت كه مدام در حال ظلم به مردم خود است.
   اخبار و تحليل‌ها: روشنفكران، شعار نقد وضع موجود را مي‌دهند، حال آنكه ذات اين شعار، بيمار است و نياز به درمان دارد. «روشنفكران اصطلاحي»، با توسل به اين شعار و خو گرفتن با آن، نگاه و انديشه‌ورزي جامع را از دست مي‌دهند و تا زماني كه به اين شعار پايبندند، در زندان خودساخته به‌سر مي‌برند.
       
اخبار كوتاه

   *  يك نهاد حمايتي در يكي از استان‌هاي كشور، وامي به مبلغ 9 ميليارد و 200 ميليون ريال به يك واحد توليدي اعطا كرده است. اين نهاد حمايتي براي ضمانت بازپرداخت اين وام سنگين، صرفاً به دريافت سفته و چك اين واحد توليدي اكتفا كرده است .گفتني است يكي از اعضاي ارشد و سهام‌داران اين واحد توليدي، از اعضاي ارشد ستاد ميرحسين موسوي در اين استان در جريان انتخابات سال ۸۸ بوده است!
   *  چندي پيش، اعضاي شاخه‌هاي اطلاعاتي گروهك تروريستي پژاك و منافقين در يكي از شهرهاي اروپا، ديداري با هم داشته‌اند. در اين ديدار، راجع به ايجاد روابط نزديك‌تر باهمديگر، پناه دادن و ايجاد مقر براي منافقين در قنديل عراق و همكاري متقابل در ابعاد گوناگون صحبت شده است. بنا بربرخي اخبار، ترور شهيد احمدي روشن با كمك و همراهي گروهك پژاك و منافقين انجام گرفته است.
   *  «منير حداد قاضي» قاضي صادركننده حكم اعدام صدام، به‌تازگي از پشت پرده اين حكم چنين گفت: مذاكرات با آمريكايي‌ها درباره تحويل صدام حسين به دولت عراق به سختي پيش مي‌رفت و آن‌ها قصد نداشتند وي را به ما تحويل دهند و همه تيم مذاكره‌كننده عراقي به اين نتيجه رسيده بودند كه آن‌ها وي را فراري خواهند داد. ولي وقتي نوري المالكي به آمريكايي‌ها گفت چنانچه حكم اعدام صدام اجرا نشود، سريعاً استعفا خواهد داد، آمريكايي‌ها مجبور به پذيرش درخواست تحويل صدام به دولت عراق شدند.
   *  رئيس‌جمهور در مراسم توديع و معارفه رؤساي قديم و جديد سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در قسمتي از سخنانش با تمجيد از مشائي گفت: «از زماني كه مشايي به اين سازمان آمد‌، اين سازمان متحول شد و حتي در بعضي از بخش‌ها به اندازه 50- 60 سال قبل كار انجام شده است. مشائي با آن نگاه فرهنگي كه دارد در سازمان ميراث كار كرد، البته برخي‌ها از نگاه فرهنگي وي خوششان نمي‌آيد كه اشكالي ندارد، ولي بايد منطقي برخورد شود

دسته ها :
چهارشنبه 28 10 1390 9:41

 
 

امام خامنه‌اي(مدظله‌العالي):
در اين اوضاع پيچيده و حساس، دستگاه سياست خارجي كشور، بايد حرف نوي جمهوري اسلامي را براي ملت‌ها تبيين كند.(7/10/90)

شروع مبارك
   زمان يك هفته‌اي ثبت‌نام براي نامزدي انتخابات مجلس نهم به پايان رسيد و 5395 نفر موفق شدند براي مشاركت در اين امر خطير، نام‌نويسي كنند. در اين دوره تعداد ثبت‌نام كنندگان نيز اهميت ويژه‌اي پيدا كرد، چراكه تحولات سياسي دو سال گذشته با ضميمه شدن به چالش‌هاي سنتي سي‌سال گذشته، سبب شد دشمنان و مخالفان نظام بحث ديرينه تحريم انتخابات را زودتر و گسترده‌تر مطرح كنند تا بتوانند ميزان مشاركت مردمي در انتخابات را كاهش دهند تا از اين طريق، وجود و پايگاه اجتماعي خود را اثبات كنند؛ اما با نام‌نويسي بيش از پنج هزار نفر معلوم شد كه تبليغات و مواضع آن‌ها هيچ تأثيري در اراده كساني كه ميل به خدمت دارند، نداشته و چنانچه اين نكته نيز لحاظ شود كه ارتقاي مدرك تحصيلي نامزدها به كارشناسي ارشد مي‌توانست تأثير جدي در كاهش ثبت‌نام نامزدها داشته باشد؛ اهميت تعداد ثبت‌نام‌كنندگان و شكست تاكتيك تحريم روشن‌تر مي‌شود. ثبت‌نام 197 نفر از نمايندگان ادوار گذشته مجلس و نيز 260 نفر از نمايندگان مجلس هشتم براي نامزدي انتخابات مجلس نهم، نشانگر آن است كه انگيزه ثبت‌نام‌كنندگان براي اين حركت سياسي بسيار زياد است و به‌تبع آن، انتظار مي‌رود كه مردم هم با همين انگيزه و چه‌بسا بيشتر با حضور در عرصه انتخابات، حماسه باشكوهي از مشاركت سياسي را رقم بزنند. به‌نظر مي‌رسد دشمنان و مخالفان كه در گام اول شكست خوردند براي جبران اين شكست، گام‌هاي بعدي را پيچيده‌تر بردارند كه براي تشخيص بهتر و بررسي آن، بايد اندكي منتظر ماند. به هر حال آنچه در مرحله اول نصيب نظام شد، يك شروع مبارك است.

ذوق‌زدگي كميته يهوديان آمريكا از تحريم‌ ايران
   گروه ترجمه -
پايگاه اينترنتي كميته يهوديان آمريكا 31 دسامبر 2011 (10دي) در مقاله‌اي به اقدامات تحريمي اخير دولت آمريكا عليه ايران پرداخت و نوشت: كميته يهوديان آمريكا در سال جديد ميلادي از اقدام باراك اوباما در امضاي قانون تحميل تحريم‌هاي اقتصادي شديد عليه ايران براي توقف برنامه هسته‌اي غيرقانوني اين كشور استقبال كرد. «ديويد هريس»، مدير اجرايي كميته يهوديان آمريكا، در اين‌باره گفت: «باراك اوباما با امضاي اين قانون، تبادلات اقتصادي با ايران را بسيار دشوار خواهد كرد كه گامي مهم براي مجازات ايران به دليل سرپيچي از جامعه بين‌الملل است... موضع رهبران آمريكا با حمايت همه‌جانبه كنگره از جمله تأييد اصلاحيه «منندز-كرك» توسط سنا به اتفاق آرا، در مقابله با تهديد هسته‌اي ايران عليه امنيت منطقه‌اي و جهاني، تقويت شده است.» تحريم‌هاي جديد ازجمله قوانين مربوط به ممنوعيت تبادلات با بانك مركزي ايران و مؤسسات خارجي دخيل در چنين تبادلاتي، در قانون مجوز دفاع ملي 2012 لحاظ مي‌شود.

   در پايان مقاله آمده است: بيش از يك دهه است كه كميته يهوديان آمريكا بي‌وقفه در مورد خطر جدي و فراگير ايران در تلاش براي دستيابي به تسليحات هسته‌اي و ابزار پرتاب آن به جهانيان هشدار مي‌دهد. در عين‌حال، ديويد هريس در تحليل تحولات اخير مربوط به ايران به‌ويژه در مورد تهديد اين كشور به بستن تنگه هرمز مي‌گويد: «در حال حاضر، ايران تهديد به بستن تنگه هرمز مي‌كند كه هدف آن، فلج كردن انتقال انرژي و ضربه به اقتصاد جهاني است... به‌علاوه، ايران حقوق ملت خود را پايمال مي‌كند. حال تصور كنيد همين رژيم به تسليحات هسته‌اي دست يابد. چنين چيزي، يك كابوس خواهد بود. به همين دليل است كه اقدام تحريمي اخير دولت باراك اوباما عليه ايران در فرستادن پيام شفاف مربوط به تصميم دولت آمريكا بسيار اهميت دارد.»
   اخبار و تحليل‌ها: واقعيت اين است كه اقليت يهودي آمريكا از چنان قدرتي در اين كشور برخوردار است كه رؤساي جمهور آمريكا همواره مجبورند براي بقا و حيات سياسي خود به اين گروه كوچك اما قدرتمند، باج‌ها و امتيازات مختلفي اعطا كنند. اوباما نيز كه در سال جديد ميلادي، كانديداي رياست‌جمهوري اين كشور است، طبق سنت رؤساي جمهور قبلي مي‌داند كه براي پيروزي در انتخابات آتي بايد كمك‌هاي مالي و رسانه‌اي اين اقليت را با خود داشته باشد پس تحريم بيشتر ايران براي خوشايند صهيونيست‌ها، نه براي منافع ملي آمريكا كه براي منافع وي و حزب متبوعش است. به همين دليل است كه در اعتراضات ضدسرمايه‌داري مردم آمريكا، همواره شاهد اعتراض به اقليت ثروتمند صهيونيست اين كشور و رژيم صهيونيستي نيز هستيم. 
     
بي‌بي‌سي رسانه است يا فسادخانه؟!
  برخي، رسوايي‌هاي اخلاقي «فرناز قاضي‌زاده»، پس از بهايي‌شدن او و  همسرش،‌ تجاوز صادق صبا به «پونه ق» و كلاهبرداري از اشرف پهلوي و فرح ديبا را آخرين رسوايي‌هاي شبكه بي‌بي‌سي فارسي مي‌پنداشتند؛ اما گويا اينگونه فسادهاي اخلاقي در اين شبكه پايان‌ناپذير است. جديدترين اينگونه اتفاقات در شبكه بي‌بي‌سي فارسي، جدايي همسر «ناجيه غ» از وي است كه به‌دليل افراط در روابط ناسالم و غيراخلاقي وي با شماري از كاركنان  اين شبكه صورت گرفته است!
   يك منبع مطلع افغاني در اين مورد به خبرنگاري در مشهد گفت: او تبعه افغانستان و يكي از مجريان خبر شبكه دولتي بي‌بي‌سي فارسي است كه از سه‌سالگي ساكن مشهد بوده و در سال ۱۳۸۱ در آزمون گزينش اين شبكه پذيرفته شده و به استخدام بي‌بي‌سي فارسي درآمده است.
ناجيه غ، در جمعي خصوصي، استخدام خود را مديون محبت‌هاي «آصف معرف» دانسته و گفته كه آصف شب قبل از آزمون، سؤالات را در اختيار وي قرار داده بود.
   اين گزارش مي‌افزايد: فساد اخلاقي اين زن طي سال‌هاي ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۷ ميلادي كه دوره‌هاي آموزشي را تحت نظر بي‌بي‌سي در كابل،‌تركيه و لندن مي‌گذراند، بالا گرفت و به غير از آن، آصف معروف با افرادي به نام‌هاي مهرداد، حسين مزاري و بهروز آفاق روابط غيراخلاقي برقرار كرد.
«عروس‌هاي تعريفو»ي اصلاح‌طلب!
  ثبت‌نام طيف وسيعي از مدعيان اصلاح‌طلبي در انتخابات مجلس، بحث‌هاي زيادي را در فضاي مجازي برانگيخته است.
   اعضاي ضدانقلاب فعال در فضاي مجازي مي‌پرسند: نامزدي اصلاح‌طلبان حتي در قواره خواهرزاده خاتمي آن‌هم با وجود ادعاي عدم شركت در انتخابات به چه معناست و اصلاح‌طلبان اين تناقض را چگونه توجيه مي‌كنند؟
   «نيك‌آهنگ كوثر» كه در خارج از كشور اقامت دارد، اصلاح‌طلبان را «عروس‌هاي تعريفي» خواند و نوشت: در شيراز ما به كساني كه يك جور مي‌گويند و جور ديگر رفتار مي‌كنند، عروس تعريفو يا عروس تعريفي مي‌گويند...
    وقتي نزديك‌ترين فرد به خاتمي در مجلس، كه دبيركل فراكسيون اقليت مجلس هم هست، مي‌آيد و ثبت‌نام مي‌كند، با عنايت به اينكه تا آنجا كه مي‌دانم، هويت سياسي‌اش را مديون دايي‌جان است و احتمالاً با دايي صلاح و مشورت كرده، آيا با نامزد شدن چنين فردي، مشاركت اصلاح‌طلبان در انتخابات ديده نمي‌شود؟
   وي ادامه مي‌دهد: اگر دقت كرده باشيد، اصلاح‌طلبان از به‌كار بردن كلمه «تحريم» امتناع كرده‌اند. حتي گفته‌اند كه با انتخابات قهر هم نمي‌كنند؛ اما عدم مشاركت، فهرست ندادن و پايبندي به شرط‌هايي كه خاتمي سال گذشته مطرح كرده بود، براي من مخاطب با كانديداتوري در انتخابات آتي اندكي ناسازگار است. اينكه دبير كل فراكسيون اصلاح‌طلبان در مجلس براي دور بعدي هم ثبت‌نام مي‌كند، ممكن است با توجيه‌هاي گروهي از هواداران خاتمي همخوان باشد؛ اما براي من از تفلون مرغوب هم نچسب‌تر است! فكر مي‌كنم كار مناسبي كه بايد صورت بگيرد، مجبور كردن خاتمي به پاسخگويي واضح است. بازي كردن با كلمات مال دوره فعلي نيست. امروز حس كردم اصلاح‌طلبان بهترين نمونه‌هاي «عروس»هاي تعريفي هستند.
هذيان‌گويي بالاترين
   سايت صهيونيستي بالاترين امروز از شدت بي‌خبري مدعي شد: «حزب‌الله به هر سرباز جنگ نرم براي يك ساعت كار مفيد در فضاي مجازي شامل كامنت‌گذاري و توليد محتوا، مبلغ هفت هزار تومان وجه نقد پرداخت مي‌كند!»
  در همين رابطه يكي از كاربران بالاترين در قالب طنز كل ادعاي كارمندان سايت «موشه‌دايان»صهيونيست  را زير سؤال برد. با اين تفاسير، منتشركنندگان اين نظر كه از كارمندان بالاترين هستند نيز از افسران جنگ نرم حزب‌الله محسوب خواهند شد؛ چراكه با نمايش نظر اين كاربر، اساساً محتواي مطلب خود را زير سؤال برده‌اند .
   اين كاربر كه احتمالاً به تعبير گردانندگان سايت صهيونيستي بالاترين از افسران حقوق‌بگير جنگ نرم است، در كامنت خود به تمسخر نوشت:  «البته ما تو اون قسمتي كه كار مي‌كنيم (قسمت كامنت‌گذاري زير لينك‌ها) حق عائله‌مندي و اولاد رو هم بهمون مي‌دن! حالا اين هفت هزار تومان مال كدوم نهاد هست نمي‌دونم ولي بنده‌خداها كم مي‌گيرن!»
        
اخبار كوتاه

   *  براساس گزارش كميته حمايت از خبرنگاران (CPJ) واقع در نيويورك، به‌طور متوسط ماهانه 8 تا 10 خبرنگار در شهرهاي مختلف انگليس و با بهانه‌هاي مختلف دستگير و زنداني مي‌شوند. بنا بر گزارش اين كميته، دستگيري‌هاي پياپي اصحاب رسانه در انگليس، ضربه‌هاي سنگيني به پروسه به‌ظاهر دموكراسي‌گرايي اين كشور وارد كرده، به‌گونه‌اي كه به امري معمولي در ميان مردم تبديل شده است.
   *  پس از انتشار گزارش كميسيون اصل ۹۰ درباره ابعاد فتنه ۸۸، «محمدرضا خاتمي» تصميم گرفت تا به نيابت از برادرش، به هجمه عليه اين گزارش بپردازد. وي در بخشي از يادداشت خود، ضمن تأييد سفرهاي خارجي برادرش، براي انحراف اذهان، مدعي شده است كه اين سفرها با هماهنگي بوده است! البته وي توضيح نداده كه آيا ديدار با «جرج سوروس» (در اين سفرها) نيز با هماهنگي بوده است يا خير؟!
   *  ستاره‌شناسان سرشناس جهان طبق معمول هر ساله، پيش از آغاز سال جديد ميلادي به بيان برخي پيش‌بيني‌هاي خود از حوادث و رخدادهاي مهم سال در يك سال آينده مي‌پردازند. بر اساس جديدترين پيش‌بيني انجام شده توسط اين ستاره‌شناسان، «ملك عبدالله بن عبدالعزيز آل‌سعود» در سال 2012 ميلادي از دنيا خواهد رفت و در اين سال، رژيم آل‌سعود پايان خواهد يافت. ظاهراً آل‌سعود از وقوع اين پيش‌بيني به‌شدت بيمناكند!
    *  «منصور حسيني»، دبير اجرايي فراكسيون اقليت اصلاح‌طلب، با اعلام اسامي افراد ثبت‌نام كرده اين فراكسيون، گفت: دو سوم اعضاي هسته اصلي اين فراكسيون نامزد انتخابات آتي هستند.» البته اين تعداد، غير از ديگر اصلاح‌طلبان مشهور يا مخفي‌اي است كه در اين دوره به صورت فردي و چراغ خاموش در انتخابات شركت كرده‌اند. 
   *  يك منبع آگاه در استان دياله كه از كارمندان وزارت كشور عراق است،گفت : ۳۰ تن از فريب‌خوردگان منافقين كه موفق به فرار از پادگان اشرف شده بودند، به مقصد نامعلومي گريختند. وي كه نخواست نامش فاش شود، عنوان كرد: منافقين در پي تصميم دولت عراق مبني بر جابه‌جايي و اخراج ساكنان اشرف از عراق در اضطراب و سردرگمي به سر مي‌برند.

 

 
دسته ها :
يکشنبه 11 10 1390 12:7

تا بنده‏اى از بندگان ما را يافتند كه از جانب خود به او رحمتى عطا كرده و از نزد خود بدو دانشى آموخته بوديم

دسته ها :
شنبه 10 10 1390 10:27

 

امام خامنه‌اي(مدظله‌العالي):
امروز جوانان نيويورك و كاليفرنيا هم شعارهاي مردم مصر و تونس را تكرار مي‌كنند و از آن‌ها الهام مي‌گيرند.(6/9/90)

سيلي لكنت‌آور!
   پس‌فردا، جمعه 9 دي است. با احتساب 9 دي پيش‌رو، سه سالي است كه 9 دي، ديگر يك روز عادي نيست. سه سالي است كه اين روز با حماسه‌اي كه در خود جاي داده است با روزهاي عادي تفاوت پيدا كرده و در تقويم ايران به جايگاه رفيعي تكيه زده و با آمدنش، دوستان و دشمنان را به خود مشغول مي‌سازد. دوستان را سرشار از شادي و مباهات و دشمنان را سرخورده و خشمناك مي‌كند. اهميت تاريخي 9 دي در اين است كه پس از گذشت سي سال از انقلاب، ملت ايران ناچار شد يك‌بار ديگر داشته‌هاي افسونگرش را كه در سال 57 بخشي از آن را رونمايي كرده بود، به ميدان آورد؛ اما اين بار نه براي انقلاب كردن، كه براي پاسداري و صيانت از همان انقلاب سال 57. طي آن سي‌سال، دشمن پيچيده‌تر، شناختش از ايران و انقلاب بيشتر، تجهيزاتش پيشرفته‌تر و از همراهي مرموز عوامل و بازي‌خوردگان داخلي بيشتري برخوردار شده بود. به‌گمان خود از بهانه كاملاً موجهي هم برخوردار بود كه به دست عوامل داخلي، ساخته و پرداخته شده بود. ظاهراً همه چيز آماده بود و پيروزي و براندازي قطعي مي‌نمود! اين تصويرسازي، درست و واقعي؛ اما ناقص بود. نقص آن در غره‌شدن به تصوير ساخته شده و ناتواني در تشخيص واكنش مردم ايران بود. دشمن هيچ‌گاه نفهميد صبر و نظاره‌گري 9 ماهه مردم ايران در برابر آشوب، اغتشاش و تخريب فتنه‌گران، از سر بي‌تفاوتي و ميل به آشوب‌گران نبود و بلكه از سر هوشياري و فطانتي بود كه قوه بصيرت، آن را هدايت مي‌كرد و براي خروش، قدرت‌نمايي و انجام رسالت الهي افسون‌ساز و دشمن‌سوز، مترصد فرصت سرنوشت‌ساز بود. دشمن كه در تحليل غلطش گمان مي‌كرد برنامه‌هايش يكي پس از ديگري با موفقيت اجرا مي‌شود و جاپاهاي محكمي پيدا كرده است، درك و توان آن را نداشت كه بفهمد در حال برداشتن آخرين گام‌هايي است كه براي شعله‌ور ساختن آتش خشم ملت ايران فرصت لازم را فراهم مي‌آورد. دشمن در اين جهل هزار تو بود كه در 9 دي خودش را در ميان شعله‌هاي خشم ملت ايران ديد و آنچنان سيلي لكنت‌آوري خورد كه لكنت آن همچنان ادامه دارد و مشهود است. درود بر ملتي كه آگاهانه و بهنگام عمل مي‌كنند.
سياست‌هاي تركيه در قبال ايران
   گروه ترجمه -
پايگاه اينترنتي يوآي‌پي 27 دسامبر 2011 (6 دي) در مقاله‌اي به ديدگاه‌ تركيه در مورد تهديدات نظامي غرب عليه ايران پرداخت و نوشت: احمد داود اوغلو، وزير خارجه تركيه، مي‌گويد: «تركيه به اقدام نظامي غرب عليه ايران به دليل برنامه هسته‌اي مناقشه‌انگيز آن نخواهد پيوست.» وزير خارجه تركيه اين سخنان را كمتر از يك ماه پس از درخواست تركيه از ايران در مورد هدف قرار ندادن سامانه دفاعي ضدموشك ناتو از سوي ايران، مطرح مي‌كند. داود اوغلو تشريح كرد تركيه باوجود مسئله سپر موشكي بر ارتقاي روابط با ايران متمركز است و ايران را به دليل باز گذاشتن احتمال تقويت همكاري ستود. در حال حاضر، ايران پافشاري مي‌كند كه فعاليت‌هاي هسته‌اي صرفاً صلح‌آميز دارد؛ اما آمريكا، اتحاديه اروپا و ساير منتقدان مي‌گويند شواهد و مداركي وجود دارد كه نشان مي‌دهد ايران به‌دنبال ساخت تسليحات هسته‌اي است. همچنين شوراي عالي نظامي تركيه اين ماه اعلام كرد آمادگي نظامي كشورش را پس از ماه‌ها خيزش در جهان عرب بررسي مي‌كند. 
   در ادامه مقاله آمده است: اين بررسي شوراي عالي نظامي، از سوي برخي چنين تفسير مي‌شود كه تركيه به اوضاع ايران و سوريه احتياط‌آميز مي‌نگرد. تهديد ايران براي تركيه زماني بروز كرد كه سردار اميرعلي حاجي‌زاده، مقام بلندپايه سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، به‌طور شفاف هشدار داد «در صورتي كه ايران تهديد شود، ما سپر دفاع موشكي ناتو در تركيه را هدف قرار مي‌دهيم...» پس از آنكه داود اوغلو از صالحي خواست در اين باره توضيح دهد، به او گفته شد كه اين اظهارات، موضع‌گيري رسمي ايران را منعكس نمي‌كند. به‌علاوه، ايران از تركيه به‌دليل مداخله اين كشور در امور سياسي عراق ناخشنود است. ايران در ميان متحدان شيعه خود در عراق نفوذ شديدي دارد.
    در پايان مقاله آمده است: همچنين پس از خيزش‌هاي بهار عربي، كشورها در رهبري ايدئولوژيك جهان عرب با يكديگر رقابت مي‌كنند و در اين ميان، ايران خود را الگوي اسلامي رقيب الگوي سكولار تركيه ارائه كرده است. علي‌اكبر ولايتي، مشاور ارشد رهبر ايران، اين ماه گفت «الگوي اسلام سكولار تركيه، نسخه ديگري از ليبرال‌دموكراسي غرب است و بنابراين براي كشورهايي كه بيداري اسلامي را تجربه مي‌كنند، غيرقابل پذيرش است.» ايران و تركيه باوجود اختلافات سياسي، به‌سرعت بر روابط تجاري خود مي‌افزايند كه تجارت دوجانبه ميان آن‌ها از 1 ميليارد دلار در سال 2000 به حدود 12 ميليارد دلار در سال 2011 رسيد.     
   اخبار و تحليل‌ها: انتقاد اصلي به تركيه اين است كه سياست‌هايش به جاي دفاع از مسائل اصلي جهان اسلام، در راستاي برنامه‌هاي استكبار و به ضرر امور اساسي جهان اسلام است. ادامه اين روند، سبب بي‌اعتباري تركيه در جهان اسلام مي‌شود همان‌گونه كه آثار آن مشهود است.
     
9 دي را بايد «يوم‌الله اكبر» ناميد
  حجت‌الاسلام والمسلمين دكتر حاجي‌صادقي، جانشين نماينده ولي‌فقيه در سپاه، در گفت‌وگو با گروه تلويزيوني سپاه درباره حماسه 9 دي گفت: «آنچه در 9 دي اتفاق افتاد، عبارت بود از اينكه مردم جواب تلاش پيگير و مدام استكبار را بدهند. آن همه تلاش‌ها و فتنه‌ها و سرمايه‌گذاري‌ها جواب خود را از 9 دي گرفت. مردم گفتند نه‌تنها از ولايت فاصله نمي‌گيريم و نه‌تنها نمي‌توانيد ولايت‌محوري را در بين ما تضعيف كنيد؛ بلكه با فتنه‌گري شما پيوند ما با ولايت، تقويت شد و استحكام بيشتري پيدا كرد و اين درواقع يعني مأيوس كردن دشمن در برابر آن همه برنامه‌ريزي‌ها و نقشه‌هايي كه طراحي كرده بودند و دشمن هم حق دارد عصباني شود. دشمن مي‌گويد من همه سرمايه‌هاي فكري، انساني، مالي و برنامه‌اي خود را گذاشته بودم كه نتيجه بگيرم؛ ولي نتيجه اين شد كه انقلاب اسلامي از اين‌ها عليه خودش استفاده كرد. نه‌تنها به من نتيجه نداد؛ بلكه پايه‌هاي انقلاب و ستون اصلي نظام جمهوري اسلامي - كه همان ولايت‌محوري است - را تقويت كرد.
    لذا حقيقتاً 9 دي‌ماه88 را بايد يوم الله‌اكبر ناميد چون اگر 22 بهمن يوم‌الله است، چون بر استبداد پيروز شديم و اگر 13 آبان يوم‌الله است، چون بر استكبار و استثمار و استعمار پيروز شديم، روز 9 دي هم يوم‌الله اكبر است چون در جنگ نرم در برابر فتنه‌گران، بر فتنه‌اي كه به تعبير قرآن از قتل بدتر است، پيروز شديم. دشمن آمده بود از درون به انقلاب آسيب بزند و مردم توانستند با حضور خود، دشمن را مأيوس كنند. واقعاً بايد گفت 9 دي مصداق «يئس الذين كفروا من دينكم» بود. چرا؟ چون اگر در غدير خم با طرح ولايت، دشمنان از آسيب‌زدن به اسلام مأيوس شدند، در 9 دي با حضور امت و وفاداري آن‌ها به ولايت، مردم ثابت كردند كه دشمن نمي‌تواند به اين انقلاب آسيب برساند. انقلاب اسلامي در 9 دي بيمه شد.
دستورالعمل برزخي اصلاح‌طلبان!
  يك منبع آگاه از جديدترين دستورالعمل تشكيلاتي اصلاح‌طلبان پرده برداشت. بنا بر اين خبر،  پيش از ثبت‌نام داوطلبان نمايندگي در نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي، دستورالعملي از سوي هسته تصميم‌گير اصلاح‌طلبان اتخاذ شده كه به موجب آن، تصريح شده است كه گروه‌هاي اصلي اصلاح‌طلبان در بيانيه‌هاي مختلف بر عدم شركت در انتخابات تأكيد كنند. همچنين به موجب اين دستوراالعمل از اصلاح‌طلبان خواسته شده است كه كانديداهاي اين جريان موسوم به مهره‌هاي سفيد نيز حتماً براي كانديداتوري ثبت‌نام به‌عمل آورند.
   گفته مي‌شود در همين راستا تاكنون بيش از ۷۰ تن از نيروهاي اصلاح‌طلب در سراسر كشور براي انتخابات مجلس نهم ثبت‌نام كرده‌اند.
بازيگر مسئله‌دار در نقش همسر شهيد!
  برادر شهيد «علي هاشمي» (سردار هور) در واكنش به انعقاد قرارداد پروژه سينمايي اين شهيد با برخي بازيگران «مسئله‌دار» گفت: در صورتي كه در انتخاب بازيگران، شأن و شخصيت خانواده شهيد خدشه‌دار شود، اقدام‌ شديد قضايي خواهم كرد. «عارف هاشمي» افزود: تاكنون درخصوص فيلمنامه و استنادات تاريخي، هيچ‌گونه هماهنگي با خانواده شهيد صورت نگرفته است و سه مرتبه براي پيگيري به مسئولان مربوط مراجعه كرده‌ام؛ ولي حتي متن را هم در اختيار من قرار نداده‌اند.
   گفتني است مسئولان پروژه سينمايي با موضوع اين شهيد براي ايفاي نقش همسر شهيد هاشمي با بازيگري قرارداد بسته‌اند كه چندي پيش با حضور در برخي محافل سينمايي خارج از كشور، كشف حجاب كرده و به‌صورت زننده‌اي حضور پيدا كرده بود!
   از سوي ديگر، علي‌اصغر شادروان، كارگردان اين فيلم گفت: از سوابق برخي بازيگران انتخاب شده براي فيلم مطلع نبوديم و براي جايگزيني نقش همسر شهيد نيازمند بررسي‌هاي بيشتر هستيم.
           
اخبار كوتاه

   *  يكي از رسانه‌هاي وابسته به «حلقه لندن» فاش كرد، يكي از دلايل عمده طفره رفتن اصلاح طلبان از تحريم علني انتخابات، ترس از بي‌اعتنايي مردم و هزينه‌‌هاي سنگين بعدي اين ماجرا براي جريان مذكور است.
   *  «محمدرضا مخبر دزفولي» دبير شوراي عالي انقلاب فرهنگي گفت: «ايران با توليد بيش از 17 هزار مقاله علمي در سال 2011 به رتبه بيستم جهان در زمينه توليد مقالات علمي دست يافته و خوشبختانه كشور ما در سال 2011 با رشد 20 درصدي، داراي بالاترين نرخ رشد توليد علم در جهان است. وي افزود: در توليدات علمي زيست فناوري نيز توانستيم از رتبه 18 جهاني در سال 2010 به رتبه 14 جهان در سال 2011 ارتقا يابيم.»
   *  «مسعود بهنود» ضد انقلاب فراري و كارشناس بي‌بي‌سي، در مصاحبه با اين شبكه، در مورد بيداري اسلامي در كشورهاي عربي اذعان كرد: «من بهار عربي را بيشتر شبيه انقلاب ايران مي‌دانم تا نظر بعضي‌ها كه مي‌گويند شبيه جنبش سبز است.» وي در ادامه با دلسوزي براي شاه معدوم ايران افزود: «همه جاي دنيا به شاه، صفت‌هاي عجيبي داده شد در حالي كه وي تنها كسي بود كه از سر قدرت رفت»!
   *  مترجمان عراقي ارتش آمريكا اكنون در برزخي خطرناك قرار دارند. حتي امكان دارد برخي از اين افراد به‌خاطر خدمتي كه به سرويس‌هاي جاسوسي آمريكا در عراق انجام داده‌اند، اعدام شوند. اين همه در حالي است  كه آمريكايي‌ها قبلاً به بسياري از آن‌ها قول ويزاي آمريكا داده بودند،  ولي در حال حاضر به‌نظر مي‌رسد از ويزا خبري نيست.
   *  «امير عباس فخرآور»، مجري شبكه سلطنت‌طلب پارس، با اشاره به اقدامات «گلشيفته فراهاني» گفت: خواسته من از هنرمندان و نويسندگان و وكلاي ايران اين است كه اگر مي‌خواهند مبارزه عليه جمهوري اسلامي را شروع كنند، بايد مثل گلشيفته فراهاني كه از هر فرصتي كه به دست مي‌آورد، مبارزه مي‌كند، ياد بگيرند و همه ما بايد ياد بگيريم كه مثل او باشيم.»(!) 

   *  الهام علي‌اف، رئيس‌جمهور آذربايجان با ابلاغ قانون جديد مصوب مجلس اين كشور، تبليغ اسلام توسط طلاب تحصيل‌كرده در خارج از كشور را ممنوع كرد! براساس تغييرات جديد ماده 300  «قانون جرايم اداري» جمهوري آذربايجان، كه در 24 آبان در آستانه ماه محرم به تصويب پارلمان اين كشور رسيد، تبليغ دين توسط اتباع خارجي و فارغ‌التحصيلان خارج از كشور ممنوع اعلام شده است.

دسته ها :
شنبه 10 10 1390 8:4

 

امام خامنه‌اي(مدظله‌العالي) :
اگر چنانچه يك كشوري از لحاظ فرهنگ، وضع نابساماني داشته باشد، اين ملت ورشكسته است.(23/3/90)

فعلاً يك رهنمود انتخاباتي بي‌بي‌سي ؟!
پايگاه خبري بي‌بي‌سي فارسي روز گذشته با انتشار مطلبي درباره انتخابات نهم مجلس شوراي اسلامي، نشان داد براي ورود  به اين بحث و اظهارنظرهاي دغل‌بازانه، عطش وافري دارد. بي‌بي‌سي از چند روز پيش، وارد بحث انتخابات مجلس آتي شده، اما ورود ديروزش با مباحث روزهاي پيش، تفاوت خاصي دارد كه به آن اشاره مي‌شود.
بي‌بي‌سي نوشت: اگر حلقه ياران دولت، جبهه پايداري و جبهه متحد اصول‌گرايان وارد عرصه شوند، ممكن است هيچ‌كدام از اين سه گروه نتوانند اكثريت كرسي‌هاي مجلس را به دست آورند. در چنين شرايطي، نقش اقليت در مجلس آينده مي‌تواند از هميشه پررنگ‌تر شود... تجربه حضور معدود نمايندگان اقليت‌هاي قومي در مجلس ايران و عملكرد فراكسيون كوچك اصلاح‌طلبان در مجلس فعلي نشان داده‌ است كه حضور نمايندگان اقليت در مجلس به‌ويژه در برهه‌هاي حساس، بازتاب‌دهنده صداهايي است كه تريبون ديگري درون حكومت ندارند.»
بي‌بي‌سي در ادامه آورده است: «بخش عمده اعتراضات محدودي كه از درون نهادهاي حكومتي ايران انجام مي‌شود، به همين نمايندگان تعلق دارد. حال اگر مجلس آينده يك اكثريت منسجم و يكپارچه نداشته باشد، نقش اقليتي منعطف  كه بتواند براساس مصلحت‌سنجي‌هاي موردي، به ائتلاف‌هاي گوناگون بپيوندد، ممكن است در مواردي حتي تعيين‌كننده شود.»
آنچه در بالا آمد، همه ادعاهاي بي‌بي‌سي درباره انتخابات نيست و تنها برشي از آن محسوب مي‌شود و اين رسانه توطئه‌گر در آينده بسيار بيشتر در انتخابات مداخله خواهد كرد؛ اما به نظر مي‌رسد رهنمود(!) فوق، بيشتر به اين علت است كه بي‌بي‌سي‌ از اوضاع پريشان و درهم جمع فتنه‌گران و دوم خردادي‌ها بسيار نگران است و بيم آن دارد كه آن‌ها در ميانه راه وادهند و با نااميدي كه بر آن‌ها غالب مي‌شود، مجلس از نمايندگاني كه غرب و به‌ويژه انگليس را خوشحال مي‌كند، خالي بماند. همان‌طور كه در متن هم آمده، وجود جمعي ناسازگار با نظام در مجلس- هر چند اقليت هم باشند- آن‌ها را خوشحال مي‌كند؛ زيرا باز هم همان‌گونه كه خود به آن اشاره كرده‌اند، در بزنگاه‌هايي مي‌توانند اخلال ايجاد كنند.

نقش‌تراشي تركيه براي ايران در عراق

گروه ترجمه- پايگاه اينترنتي «توديززمان» تركيه 25 دسامبر 2011(4 دي) در مقاله‌اي به نقش ايران در دوران پس از خروج نيروهاي آمريكايي در عراق پرداخت و نوشت: بلافاصله پس از خروج نيروهاي آمريكايي از عراق، مشخص شد عمليات‌هاي ايران در عراق از سر گرفته شده است. نخست، طارق الهاشمي، رهبر سني، به كمك به جوخه‌‌هاي مرگ در عراق متهم شد و تحت تعقيب قرار گرفت. هنگامي كه از نوري مالكي، نخست‌وزير شيعه عراق، پرسيده شد كه آيا ايران در امور داخلي عراق دخالت مي‌كند، او دخالت‌هاي ايران را ناديده گرفت و تركيه را به دخالت در امور داخلي خود متهم كرد. مالكي با اتهام‌زني به تركيه، احتمالاً به روابط تركيه و كردها اشاره دارد كه در اين ميان، روابط حسنه تركيه با رهبران كردستان عراق و رهبران سني عراق ابعاد تازه‌اي به اوضاع بخشيده است.
در ادامه مقاله آمده است: عربستان و تركيه، دو بازيگر متنفذ منطقه، خواهان تسلط ايران بر عراق نيستند. به‌ويژه عربستان تمايل ندارد شاهد تسلط كامل ايران باشد. در واقع، تسلط ايران بر عراق مي‌تواند عميقاً شيعيان عربستان را تحت‌تأثير قرار دهد كه در مناطق نفت‌خيز عربستان مستقر هستند. عملاً با تسلط ايران بر عراق، اين كشور مي‌تواند در مناطق شيعه‌نشين عربستان نيز نقش مخرب ايفا كند. بنابراين، سعودي‌ها از تمام نفوذ خود براي جلوگيري از تبديل عراق به قلمرو تحت تسلط ايران استفاده خواهند كرد.
در پايان مقاله آمده است: ابزارهاي ايران غيرمستقيم هستند؛ نخست، ايران شبكه اجتماعي شيعي در عراق ايجاد كرده كه مي‌تواند به نفع ايران، آن‌ها را در مواقع ضرورت، بسيج كند. دومين ابزار ايران، شبه‌نظاميان دست‌نشانده اين كشور در عراق هستند. به گفته منابع غربي، يكي از مشهورترين شبه‌نظاميان دست‌نشانده ايران «عصائب‌الحق» است كه در انجام حملات با استفاده از بمب‌هاي كنارجاده‌اي و ضدزره ساخت ايران تخصص دارند. در اين مقطع، ايران به دليل اينكه خواهان سرنگوني رژيم سوريه نيست، به بي‌ثباتي عراق دست زده است. در صورت سرنگوني رژيم سوريه، ايران تصور مي‌كند عراق آخرين صحنه نبرد براي پيشبرد اهدافش خود در خاورميانه است. بنابراين، بسيار محتمل است كه ايران با استفاده از شبكه سياسي فعال خود در عراق، عمليات‌هاي پنهان خود در خاك اين كشور را همچنان پيش ببرد.
اخبار و تحليل‌ها: از روند بحث فوق آشكار مي‌شود برخي كشورها از اينكه آمريكا پيش از آن كه بتواند عراق را به وضعيت موردنظر آن‌ها برساند، اين كشور را ترك كرده، به شدت ناراضي هستند. تركيه يكي از اين كشورهاست. برخورد قاطعانه دولت عراق با «طارق هاشمي» كه گفته مي‌شود رهبر يكي از كانون‌هاي اصلي ايجاد ناامني بود، تركيه را نگران كرد و موضع‌گيري اخير مالكي درباره نگراني‌هايش از تركيه، مقامات ترك را عصباني ساخت. همين چند مورد كه بسيار هم مهم هستند، براي عصبانيت دستگاه سياسي و تبليغاتي تركيه كافي است تا عليه ايران به شكل فوق، جوسازي و اتهام‌زني كنند!
 
     
سفرهاي انتخاباتي رهبر جريان انحرافي
 رهبر جريان انحرافي سفرهاي كاملاً محرمانه‌اي براي سامان دادن به ستادهاي انتخاباتي اين جريان انجام مي‌دهد. در همين راستا، رهبر جريان انحرافي به همراه «حميدرضا.االف» جمعه‌شب به استان البرز سفر كرده و ضمن ديدار با برخي مسئولان رده اول اجرايي در اين استان، به منزل فردي به نام «ر» در منطقه عظيميه كرج رفته و مذاكراتي را درباره نامزدهاي انتخاباتي اين جريان در اين استان صورت داده است. شهر كرج دو نماينده در مجلس دارد كه فعلاً جريان انحرافي بر روي نمايندگي(ف.الف) به توافق رسيده است. همچنين قرار است يكي از نزديكان شهردار تهران نيز به‌عنوان نماينده اين جريان، از شهرهاي اطراف كرج كانديدا شود.

دروغ‌گوهاي درون تهي!
  يكي از عناصر ضدانقلاب كه در پاريس اقامت دارد، معتقد است گروه‌هاي طرفدار براندازي اغلب چيزي در چنته ندارند، اما به واسطه رسانه‌ها و پول خرج كردن، خيلي اغراق مي‌كنند.
«رامين كامران»، همكار سايت ضدانقلابي ليبرال، با اشاره به افراط طيف‌هايي از ضدانقلاب كه حتي خواستار حمايت از حمله نظامي بيگانگان به ايران شده‌اند، نوشت: چند دروغ در حرف‌هاي اين‌ها وجود دارد:يكي اينكه، دولت‌هاي خارجي توان برانداختن نظام اسلامي را دارند.
[در حال كه] اين‌ها چنين تواني نداشته و ندارند. تهديد مي‌كنند كه مي‌توانند كشور را اشغال و نظام اسلامي را ساقط كنند؛ ولي اگر مي‌توانستند، در دوران رياست جمهوري بوش اين كار را كرده بودند. آنچه اين‌ها تا به حال كرده‌اند، به خيال خودشان براي تضعيف حكومت بوده؛ ولي به دليل غلط بودن سياست‌شان، حكومت را تقويت كرده است!
وي مي‌افزايد: بزرگ‌ترين دروغ اين‌ها، اين است كه نيروهاي خارجي براي ايران دموكراسي سوغات خواهند آورد. كافي است به گذشته نگاه كنيم و ببينيم كه اين‌ها كي در ايران چنين كرده‌اند كه اين بار دومش باشد. هر بار اين قدرت‌هايي كه مدعي ترويج دموكراسي هستند، در ايران دخالت كرده‌اند براي اين بوده كه صداي مردم را خفه كنند و منافع خود را تحقق ببخشند.
وي در پايان افزود: اين گروه‌ها فاقد پشتوانه مردمي هستند و هويت اين گروه‌ها و مضموني كه عرضه مي‌كنند، معمولاً مردم را مي‌رماند.


موضع‌‌گيري وهابي‌ها در برابر هدهد!
 شبكه ماهواره‌اي «هدهد» كه در زمينه پخش برنامه‌هاي مختلف كارتوني براي كودكان فعاليت مي‌كند، حدود يك سال پيش، فعاليت رسمي خود را به زبان عربي آغاز كرد. اين شبكه ماهواره‌اي كه دفتر مركزي آن در بيروت است، از سوي بيت حضرت آيت‌الله سيد «علي سيستاني» پشتيباني مي‌شود و زير نظر حجه‌الاسلام والمسلمين سيد «جواد شهرستاني»، داماد و وكيل ايشان، در ايران فعاليت مي‌كند.
پس از گذشت حدود يك سال از پخش اين برنامه، چهره‌هاي سرشناس وهابي در برنامه‌هاي مختلف تلويزيوني كه از شبكه‌هاي ماهواره‌اي وابسته به وهابي‌ها پخش مي‌شود، خواهان توقيف هرچه سريع‌تر شبكه «هدهد» از ماهواره «نيل‌ست» كه دفتر مركزي آن در قاهره پايتخت مصر است، شدند. اين چهره‌هاي وهابي مدعي شدند كه شبكه «هدهد» بر كودكان مسلمان تأثير منفي دارد و با زيركي در حال كاشتن انديشه‌هاي مذهب شيعي است و در نتيجه در درازمدت نسل آينده جامعه اسلامي «مشرك» خواهد شد!

           
 اخبار كوتاه 

* «جيمز ولزي»، رئيس سابق سيا، در گفت‌وگو با صداي آمريكا با بيان اين مطلب كه گزينه نظامي، آخرين راه مقابله با برنامه هسته‌اي ايران است، بيان داشت: اگر از گزينه نظامي استفاده كنيم، نبايد تنها برنامه اتمي ايران هدف قرار گيرد و اگر آمريكا به ايران حمله نظامي كند، بايد هركاري بكنيم تا سپاه پاسداران را از بين ببريم.


 * ثبت‌نام دو روز گذشته كانديداهاي نمايندگي مجلس نهم در وزارت كشور، حواشي جالب ودر مواردي، قابل‌تأمل داشت، از جمله مطالب قابل تأمل در ثبت نام ديروز، حضور برخي اصلاح‌طلبان رد صلاحيت شده در مجلس هفتم بود(! )كه خبر از راهبرد جديد و حتي مشكوك  اصلاح‌طلبان در اين انتخابات مي‌دهد.


 * بر اساس توافق به عمل آمده بين واشنگتن و آنكارا، تجهيزات راداري و اعلام خطر با نام رادارهاي  2-  US.AXL/TPY كه طول موج «xباند» دارند و به رادارهاي هشدار دهنده معروف هستند، در  پايگاه هوايي كورسيك در مالاتياي تركيه  به‌عنوان بخشي از پروژه دفاع موشكي ناتو نصب و راه‌اندازي مي‌شود. فرماندهان ناتو قرار است امروز كليد عملياتي شدن رادار 2-  US.AXL/TP Y را بزنند.


 * حزب سلفي «النور» مصر در بيانيه‌اي اعلام كرد: براي لغو توافق‌نامه كمپ ديويد تلاشي نخواهد كرد! اين حزب تأكيد كرد: فقط به دنبال تعديل برخي بندهاي ظالمانه اين توافق‌نامه است. پيشتر «يسري حماد»، سخنگوي حزب النور، در مصاحبه‌اي بي سابقه با راديو ارتش رژيم اشغالگر، مواضع اين حزب را در پايبندي به توافق‌نامه كمپ ديويد تأييد كرده بود!


 *  رويترز نوشت: آمارها حاكي از آن هستند كه 48 درصد از آمريكايي‌ها روي خط فقر و يا زير آن قرار دارند و آخرين تحقيقات مركز ملي بي خانمان‌ها نشان داد كه 6/1 ميليون كودك آمريكايي، شب‌هاي سال 2011 را در خيابان‌ها و اماكن نامناسب ديگر سپري كرده‌اند. اين آمار نشان مي‌دهد، تعداد كودكان بي خانمان آمريكا از سال 2007 تاكنون، 38 درصد افزايش يافته است.


 *  يك منبع آگاه در استان فارس خبر داد، پيروان فرقه ضاله بهائيت اخيراً به خريد زمين‌هاي اطراف شهرهاي مختلف اين استان رو آورده‌اند، اين بهائيان علاوه بر زمين‌هاي اطراف و حومه شهرهاي اين استان، تلاش مي‌كنند بخش‌هاي زيادي از زمين‌هاي بياباني را نيز خريداري كنند.

دسته ها :
دوشنبه 5 10 1390 13:33

 

امام خامنه‌اي(مدظله‌العالي):
نظام اسلامي با بقاي خود، با ايستادگي خود، با صدق خود در اين راه، الهام‌بخش بوده است.(6/9/90)

دوره آزمايشي كودتاي مخملي جديد؟!
   روز گذشته مسكو و چند شهر ديگر روسيه شاهد برگزاري تظاهرات اعتراض‌آميز به نتايج انتخابات پارلماني اين كشور بود. انتخابات پارلماني روسيه سه هفته پيش برگزار شد و حزب حاكم «روسيه متحد» به رهبري «ولاديمير پوتين»، نخست‌وزير روسيه به پيروزي قاطع رسيد. پس از برخي از آن رسانه‌هاي غربي همصدا با مخالفان پوتين، شعار «تقلب» در انتخابات را سر دادند و «هيلاري كلينتون»، وزير خارجه آمريكا، با تأييد نظر مخالفان پوتين، از آن‌ها حمايت كرد. معترضان در برخي شهرها ازجمله مسكو به خيابان‌ها ريختند و خواهان ابطال انتخابات شدند. پوتين هم با واكنش تند، عليه اظهارات و دخالت‌هاي غربي‌ها موضع گرفت و آمريكا را متهم كرد كه به معترضان كمك مي‌كند. تظاهرات اعتراضي دو هفته پيش مسكو و تظاهرات ديروز از لحاظ كميت، نسبت به كل جمعيت روسيه قابل اعتنا نيست. تعداد آن‌ها دو هفته پيش، كمتر از 30 هزار نفر و روز گذشته هم حدود 30 هزار نفر بود. واضح است هيچ دولت قدرتمند و مطمئني به سبب اعتراض چنين جمع اندكي نسبت به كل جمعيت 150 ميليوني، انتخابات را ابطال نمي‌كند. نكته مهم اين است كه صحنه‌گردان‌ها هم به اين مسئله واقفند؛ ولي با اين حال به اين كار روي آوردند، چرا؟ تاكنون كودتاهاي مخملي از مسير انتخابات رياست جمهوري انجام مي‌شد و براي اولين بار است كه در انتخابات پارلماني امتحان مي‌شود. به سبب ويژگي‌هاي انتخابات پارلماني كه از اصل بالقوه برانگيختگي پراكنده برخوردار است، شايد بتوان گفت كل جغرافياي روسيه ميدان آزموني است براي محك زدن كودتاي مخملي از طريق انتخابات پارلماني تا نقاط ضعف و قوت آن به شكل واقعي و نه ذهني و انتزاعي كشف و در صورت لزوم اصلاح شود تا در صحنه‌هاي ديگر با خطاي كمتر و موفق‌تر عمل كند. پيش از فتنه 88 كودتاي مخملي در دو كشور گرجستان و اوكراين در شمال ايران دو حكومت را سرنگون كرد. امروز نيز در زماني كه حدود 70 روز به انتخابات مجلس باقي مانده، طرح مشابهي در روسيه در شمال ايران در حال طي كردن دوره آزمايشي است!
10 روز رزمايش در مجاورت ناوهاي آمريكايي
   گروه ترجمه - پايگاه اينترنتي «سالت‌ ليك تريبيون» 25 دسامبر 2011 (4دي) به مانور نيروي دريايي جمهوري اسلامي ايران در تنگه هرمز پرداخت و نوشت: نيروي دريايي ايران مانوري 10 روزه را از روز شنبه در آب‌هاي بين‌المللي نزديك مسير راهبردي انتقال نفت در تنگه هرمز آغاز كرد. اين مانورها كه «ولايت 90» نامگذاري شده، كشتي‌هاي ايراني را تا نزديكي ناوهاي نيروي دريايي آمريكا در منطقه جلو كشانده است. اين مانور 1250 مايل (2 هزار كيلومتر مربع) را در تنگه هرمز پوشش مي‌دهد و در واقع، بخش‌هاي شمالي اقيانوس هند و خليج عدن در نزديكي ورودي درياي سرخ نيز شاهد اين مانور خواهند بود. اين مانور ايران، تازه‌ترين نمايش قدرت اين كشور، آن‌هم در زماني است كه انتقادات بين‌المللي در مورد برنامه هسته‌اي مناقشه‌برانگيز ايران تشديد شده است؛ زيرا جهان غرب وحشت دارد كه ايران در راستاي ساخت تسليحات هسته‌اي گام بردارد.
   در ادامه مقاله آمده است: دريادار حبيب‌الله سياري، فرمانده نيروي دريايي ايران گفت «ايران به‌منظور نمايش قدرت و توانمندي‌هاي دفاعي خود، اين مانور را برگزار مي‌كند... نيروي دريايي به‌منظور نمايش قدرت خود بايد در آب‌هاي بين‌المللي حاضر باشد. ضروري است توانمندي‌هاي دفاعي نيروي دريايي اثبات شود.» تنگه هرمز به‌عنوان آبراهي بين‌المللي اهميتي راهبردي دارد كه يك‌سوم نفت جهان از اين نقطه منتقل مي‌شود و فراتر از آن، خليج عدن قرار دارد. ناوگان پنجم نيروي دريايي آمريكا كه در بحرين مستقر است، نيز در اين منطقه فعال است. در عين‌حال، ناوهاي جنگي ساير كشورها نيز كه براي مقابله با دزدان دريايي در آنجا گشت‌زني مي‌كنند، تردد دارند.
   در پايان مقاله آمده است: آمريكا و اسرائيل گزينه نظامي عليه تأسيسات هسته‌اي ايران را از نظر دور نداشته‌اند و آن را در كانون تصميم‌گيري‌هاي خود قرار داده‌اند. جناح تندرو در ايران در مواجهه با تهديدات مقطعي اعلام كرده‌اند ايران در صورت اقدام آمريكا يا اسرائيل عليه تأسيسات هسته‌اي خود، آبراه كليدي و راهبردي هرمز را به روي انتقال نفت خواهد بست. ايران به‌طور منظم مانورهاي نظامي برگزار مي‌كند و در مبارزه با دزدان دريايي در خليج عدن نيز فعال بوده است. دريادار سياري در مورد ابعاد اين مانورها گفت: «زيردريايي‌ها، سامانه‌هاي موشكي سطح به دريا، ناوهاي موشك‌انداز، اژدرها و هواپيماهاي بدون سرنشين در اين مانورها مورد استفاده قرار خواهد گرفت.»
   اخبار و تحليل‌ها: يكي از پيام‌هاي اصلي رزمايش دريايي ايران، اين است كه ايران از اهميت موقعيت دريايي خود و نيز كاركردهاي بازدارنده و دفاعي آن كاملاً آگاه است و در صورت لزوم براي استفاده از آن، لحظه‌اي درنگ نخواهد كرد.
     
سايت سانسورچي فتنه‌
  در پي يك‌سويه‌نگري سايت‌هاي منتسب به فتنه‌گران و عدم توجه به علائق خوانندگان خود، بازديدگنندگان اين سايت‌ها به رويه يك‌سويه سايت «كلمه» منسوب به موسوي اعتراض كردند و در مطلبي كه در يكي از شبكه‌هاي اجتماعي منتشرشده، يكي از كاربران، مطالب قابل‌توجهي درباره اين موضوع بيان كرده و نوشته است:
   نامه را به اين دليل در «بالاترين» منتشر مي‌كنم كه مطمئنم سردبيران «كلمه» از مرور لينك‌هاي روزانه در «بالاترين» غافل نمي‌شوند. با يك پرسش رو به كاربران عادي «بالاترين» شروع مي‌كنم: آيا واقعاً كسي ميان شما كاربران عادي «بالاترين» هست كه كوشيده باشد پاي يكي از مطالب منتشره در «كلمه» كامنتي بگذارد و موفق شده باشد؟ يعني كامنت خود را پايين مطلبي ديده باشد؟ خود من بارها كامنت نوشته‌ام و متأسفانه هرگز موفق نشده‌ام كامنت خود را پاي مطلبي ببينم. گويا سايت «كلمه» كامنت‌هاي مرا نمي‌پسندد. آيا عيب از كامنت‌هاي من است، يا از «كلمه» كه به‌نظر مي‌رسد فقط به كامنت‌هاي «موافق» علاقه دارد. مي‌گوييد نه؟ لطفاً همين حالا به «كلمه» رجوع كنيد، آيا كامنتي پيدا مي‌كنيد كه اندكي غيرمداحانه باشد؟ حقيقت اين است كه كامنت‌هاي منتشره در «كلمه» به طرز ترسناكي يك‌دست و دست‌چين شده به نظر مي‌رسند.
پيشنهاد تلويحي تعويضي پهپاد با موشك اس 400
  شبكه صداي آمريكا در برنامه افق خود به بررسي روابط ايران و روسيه پرداخت: مجري برنامه در سؤالي از مهمان برنامه پرسيد: موضع احتمالي روسيه در مورد حمله احتمالي نظامي به ايران چه خواهد بود؟ «رجب صفراُف» مدير مركز مطالعات ايران معاصر در روسيه، در پاسخ به اين سؤال گفت: «من فكر مي‌كنم روسيه همه‌گونه كمك نظامي را در اختيار ايران قرار دهد و از نظر تكنولوژيكي و فضايي به ايران كمك خواهد كرد چراكه منافع روسيه در درياي خزر به خطر خواهد افتاد و اين منطقي است كه روسيه به ايران كمك كند.»
   وي در ادامه افزود: ايران با بمب اتمي، براي روسيه موافق‌تر از ايراني است كه شيوه غربي داشته باشد و تحت نفوذ غرب باشد چون در روسيه احساس مي‌شود در صورت عوض شدن سيستم سياسي در ايران، امنيت و ساخت دولت روسيه به خطر مي‌افتد و منافع روسيه در همه جنبه‌ها از جمله آسياي ميانه و قفقاز به خطر مي‌افتد. وي در جواب اين پرسش كه آيا «جليلي» براي مذاكره در مورد هواپيماي بدون سرنشين به روسيه رفته است، گفت: «سفر آقاي جليلي به مسكو نمي‌تواند به‌خاطر يك هواپيماي بدون سرنشين باشد؛ اما به‌نظر كارشناسان در جنگ روسيه با گرجستان، روسيه تنها به‌خاطرهواپيماي بدون سرنشين متضرر شد؛ مطمئناً الآن روسيه مي‌خواهد به اين تكنولوژي دسترسي پيدا كند.
   به اين لحاظ از نظر منطقي خيلي مهم است كه روسيه با اين تكنولوژي مشكلات خود را حل كند و در مقابل، ايران موشك‌هاي اس 400 را تحويل بگيرد.
فائزه هاشمي تفهيم اتهام شد
 جلسه رسيدگي به اتهامات «فائزه هاشمي» ديروز در شعبه 15 دادگاه انقلاب اسلامي به رياست قاضي صلواتي و حضور وكيل مدافع و شخص فائزه هاشمي برگزار شد.
   غلامعلي رياحي، وكيل خانم هاشمي، درباره جزئيات محاكمه موكلش گفت: دادگاه مطابق وقت تعيين شده، تشكيل شد. نماينده دادستان كيفرخواست را قرائت كرد و به خانم هاشمي به‌عنوان «فعاليت تبليغي عليه نظام» تفهيم اتهام شد.
   وي افزود: در مجموع بعد از لايحه تكميلي كه ظرف دو سه روز آينده به دادگاه خواهيم داد، دادگاه تصميمش را خواهد گرفت.
   اين پرونده با اعلام جرم دادستاني تهران و به اتهام فعاليت تبليغي عليه نظام تشكيل شده است و اتهام انتسابي به «فائزه هاشمي» نيز به دليل مصاحبه او با سايت روزآنلاين بوده است.
                     
اخبار كوتاه

   *  در پي اتفاقات رخ داده در شهرستان «كوار» فارس و فتنه‌انگيزي چندي پيش دراويش گنابادي در اين شهر، اين فرقه كه در يك تنگناي هويتي قرار گرفته، با اتخاذ تدابير جديدي براي بازيابي مجدد به فعاليت پرداخته است، در همين راستا و در پي دستگيري و مسدود شدن سايت اين فرقه، عناصر باقي‌مانده به انتشار ويژه‌نامه‌اي با محوريت فعاليت‌هاي اين فرقه روي آورده‌اند كه تاكنون نيز سه شماره از اين ويژه‌نامه چاپ و توزيع شده است!
   *  بنا بر اخبار رسيده،يك قرارداد ۴ ميليارد توماني كه قرار بوده مبالغ آن در انتخابات  مجلس شوراي اسلامي صرف شود و به‌صورت صوري در يكي از مناطق آزاد در شرف عقد قرار داد و انجام پروژه بوده، توسط سازمان بازرسي كل كشور تعليق شده است.
  *  به‌تازگي با بي‌دقتي مسئولان كردستان عراق، تئاتري در شهر «زاخو»ي اين اقليم با موضوع ضد ايراني و با محوريت زندگي نامه « فرزاد.ك»، تروريستي كه پس از چند رشته عمليات تروريستي دستگير شده و به مجازات اعمال خود رسيده، به روي صحنه رفته است.
   *  مجلس سناي آمريكا طرح لغو مجازات براي نظاميان همجنس‌گرا و سربازاني كه با حيوانات روابط جنسي انجام مي‌دهند! را با 93 رأي موافق و 7 رأي ممتنع به تصويب رسانيد. تصويب اين طرح در حالي است كه در بيشتر ايالت‌هاي آمريكا، همجنس‌گرايان داراي مشروعيت قانوني بوده و حتي در برخي ايالات، همجنس‌گرايان داراي حق قانوني ازدواج با يكديگر نيز هستند!
   *  روزنامه القدس العربي نوشت: تيم‌هاي محلي فوتبال در پايتخت الجزاير در اقدامي عجيب مي‌خواهند در مسابقاتي با عنوان «شهيد معمر قذافي» شركت كنند! نامگذاري اين رقابت‌ها با عنوان «شهيد معمر قذافي» با استقبال جوانان منطقه الجلفه در پايتخت الجزاير روبه‌رو شده است. هشت تيم محلي نيز تاكنون مشاركت خود را در اين دور از رقابت‌ها اعلام كرده‌اند. برگزاركنندگان اين رقابت اعلام كرده‌اند كه شعارهاي تيم‌هاي شركت‌كننده از اظهارات به ياد ماندني قذافي گرفته شده است.         
   *  با آغاز ثبت نام از داوطلبان شركت در نهمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي فعاليت‌هاي رسانه‌اي جريان انحراف نيز شدت گرفت. جريان انحراف كه حساب ويژه‌اي را براي انتخابات آتي باز كرده ضمن فعال ساختن تريبون‌هاي رسمي خود قريب به ۱۰۰۰ سايت و وبلاگ را نيز براي تسخير فضاي مجازي راه‌اندازي كرده است.

دسته ها :
يکشنبه 4 10 1390 12:49

 

امام خامنه‌اي(مدظله‌العالي):
چنانچه مردم با هدف و شعار مشخص و ايمان و عمل متناسب، به عرصه بيايند هيچ عاملي قادر به مقاومت نيست.(21/9/90)

چراغ انتخابات روشن شد
   انتخابات‌هايي كه در كشورها برگزار مي‌شوند، معمولاً با تاريخ زمان برگزاري انتخابات و يا جايگاه عددي كه دارند، مشهور و شناخته مي‌شوند. براي نمونه مي‌توان به انتخابات رياست جمهوري دوم خرداد 76 و يا انتخابات مجلس سوم و يا انتخابات رياست جمهوري دهم، اشاره كرد. كمتر پيش آمده كه در جريان انتخاباتي، روز ثبت‌نام نامزدها معروف و ماندگار شود. اين روز بسيار زود از خاطرها پاك و از ويترين تبليغات و رسانه‌ها برداشته مي‌شود. براساس تقويم انتخابات مجلس نهم، امروز، روز آغاز ثبت‌نام از نامزدهاي انتخابات مجلس نهم است. اگرچه به احتمال زياد، اين روز هم به سرنوشت روزهاي مشابهش دچار خواهد شد؛ اما از جهتي بسيار با اهميت است و نمي‌توان از آن گذشت. به‌عبارتي، نامزدهاي انتخابات مذكور از امروز به مدت يك هفته فرصت دارند، براي شركت در انتخابات ثبت‌نام كنند. اين ثبت‌نام، گام اول انتخابات مجلس نهم است. انتخابات در جمهوري اسلامي ايران هميشه مهم بوده؛ زيرا كساني عهده‌‌دار مسئوليت‌هاي قانوني و سرنوشت‌ساز مي‌شوند كه به‌واقع رأي مردم را كسب كرده باشند. دشمنان نظام هم كه با اين ساختار و روش كاملاً آشنا هستند، از ابتداي انقلاب پيوسته تلاش كرده‌اند، در اين مسير منتهي به عرصه قدرت، حضور پيدا كنند. در وضعيت حاضر كه نشانه بارز آن پيچيده‌تر شدن مشي تخاصمي دشمنان با نظام اسلامي است، انتخابات مجلس نهم از ابعادي هم براي آن‌ها و هم براي نظام فرصت مناسبي است تا بتوانند با ايجاد مشكل، تنگناي طرف مقابل را بيشتر كنند. ضمن خوشامدگويي و اداي احترام به تمام نامزدهايي كه با احساس وظيفه و مسئوليت و به‌منظور خدمت صادقانه، داوطلب نمايندگي براي مجلس شوراي اسلامي شده‌اند، يادآور مي‌شود، همه بايد با لحاظ كردن همه‌جانبه وضع موجود و برنامه‌هايي كه نظام پيش رو دارد و كارهاي بزرگي كه مجلس نهم بايد به عهده بگيرد و تهديدات دشمن، كاري كنند كه دشمن احساس كند با برگزاري اين انتخابات، تمام آمالش از بين رفته است.
بدگويي در آغاز و اعتراف در پايان!
   گروه ترجمه - پايگاه اينترنتي عرب‌نيوز عربستان 24 دسامبر 2011 (3 دي) به تقابل عربستان و ايران در سطح منطقه و در عين‌حال به توصيف قدرت عربستان و ايران به ترتيب به‌عنوان قدرت نرم و قدرت مداخله‌جويانه پرداخت و نوشت: عربستان از دخالت در امور داخلي ساير كشورها پرهيز و از منابع خود براي رفاه شهروندان استفاده كرده كه اين موضوع تأثير سازنده‌اي بر ثبات منطقه‌اي داشته است. عربستان در ارائه كمك اقتصادي به ساير كشورها عمدتاً بيش از ملاحظات سياسي، تحت تأثير ملاحظات بشردوستانه است. به عبارت ديگر، ايران الگويي متفاوت ارائه مي‌كند كه تحت تأثير منافع ملي اين كشور قرار دارد. تنش در منطقه به‌طور فزاينده‌اي به ايران در ايجاد رابطه نيابتي با ديگران كمك مي‌كند. اين شبكه روابط با عوامل دست‌نشانده به ايران در اجراي راهبرد منطقه‌اي كمك كرده و اين نوع سياست، ساير بازيگران را خشمگين كرده است. تلاش‌هاي اين كشور براي دستيابي به توانمندي‌هاي هسته‌اي تنها به بي‌اعتمادي موجود در منطقه دامن زده است.
   در ادامه مقاله آمده است: به‌هر حال، ايران منابعي را براي بلندپروازي‌ها و رؤياهاي خود تخصيص داده كه قابل تحقق نيستند. يكي از مسائل ايران در ارتقاي خود، تصوير اين كشور به‌عنوان كشوري تجديدنظرطلب است. تقريباً مي‌توان به جرئت گفت نمي‌توان كشوري را يافت كه به ايران اعتماد داشته باشد. ايران از تصوير خود به‌عنوان تنها كشور شيعه بهره مي‌برد كه در پي حفاظت از اقليت‌هاي شيعه است. عربستان مخالف شيعيان يا علوي‌هاي عرب نيست؛ زيرا شيعه و سني متعلق به فرهنگ مشابهي هستند. با وجود اين، عربستان با آن‌هايي كه ايران را كانون وفاداري خود مي‌دانند و اولويت ملي خود را زير پا مي‌گذارند، مشكل دارد. در واقع، مشكل عربستان آن‌هايي هستند كه منافع ملي ايران و فارس‌ها را تأمين مي‌كنند و مي‌پذيرند اسب ترواي نفوذ ايران در منطقه باشند.
   در پايان مقاله آمده است: عربستان به حمايت از احزاب‌ سياسي يا سازمان‌هاي تروريستي راديكال نياز ندارد. در حال حاضر، ايران همدردي خود با بهار عربي را نشان مي‌دهد و به اشتباه آن را نسخه عربي انقلاب اسلامي در ايران مي‌داند. به‌هر حال، عربستان از سفر اخير حيدر مصلحي، وزير اطلاعات ايران استقبال مي‌كند، زيرا گفت‌وگو براي حل‌وفصل مسائل منطقه‌اي اهميت دارد. به‌ويژه آنكه ايران احتمالاً داراي برخي اهداف مشروع است و به‌عنوان كشوري مسلمان نبايد آن را ناديده گرفت.
   اخبار و تحليل‌ها: اين پايگاه عربستاني در حالي از سياست‌هاي عربستان دفاع و ايران را محكوم مي‌كند كه تقريباً افكار جهاني پذيرفته، عربستان پشت بسياري از اقدامات تروريستي و توطئه‌هايي است كه در كشورهاي عراق، سوريه، لبنان، يمن، افغانستان، پاكستان و... جريان دارد. اين پايگاه با اينكه از ايران زياد بدگويي كرده و اتهامات ناروايي مي‌زند؛ اما در نهايت اعتراف مي‌كند كه نبايد ايران را ناديده گرفت؛ زيرا مي‌داند و مي‌دانند كه بدون نقش‌آفريني ايران در منطقه، چيزي در جاي خودش استقرار نمي‌يابد.
      
نمايندگاني كه از جنس فرهنگ ايران نيستند!
  انتخاب هنرمندان(!) سينماي ايران به‌عنوان داور جشنوار‌هاي رنگارنگ بين‌المللي به موضوعي جديد در حوزه سينماي انقلابي در ايران تبديل شده است كه اگر به زواياي مختلف آن توجه نشود، قطعاً سينماي كشور متضرر خواهد شد.
   گزارشي كه اخيراً منتشر شد، نشان داد چند صباحي است كه استقبال مجامع سينمايي جهاني از هنرمندان(!) سينماي ايران بالاخص بازيگران زن كشورمان به‌طور قابل ملاحظه‌اي افزايش پيدا كرده است. بعضي از افرادي كه براي داوري به اين جشنواره‌‌ها دعوت شدند، عبارتند از: «ليلا حاتمي»، «تهمينه ميلاني»، «آناهيتا نعمتي»، «هنگامه قاضياني»؛ اما نكته مهم و قابل تأمل در اين است كه برخي از اين هنرمندان(!) ايراني كه به اين جشنواره‌ها دعوت مي‌شوند، فراموش كرده‌اند كه نماينده ملت ايران در اين مجامع به‌ظاهر فرهنگي هستند و بايد در كنار آشناكردن ملل مختلف با سينماي ايران، مروج فرهنگ ايران اسلامي باشند.
   اين افراد نه‌تنها به اين مهم نمي‌پردازند؛ بلكه برخي از آن‌ها با پوشش و آرايشي بسيار زننده از سينماگران غيرمسلمان و لائيك جلو زده‌اند. تصاويري كه اخيراً بسياري از سايت‌هاي خارجي و داخلي از اين بازيگران ايراني در اين جشنواره‌ها منتشر كرده‌اند بسيار جاي تأمل دارد.
آمار از نارضايتي جدي مردم آمريكا خبر مي‌دهد
  به گزارش پايگاه اينترنتي پالتيكو، نتايج نظرسنجي اخير مؤسسه «گالوپ» حاكي از آن است كه تنها ۱۷ درصد از مردم آمريكا از اوضاع و شرايط كشور خود راضي هستند، اين دومين بار است كه اين ميزان نارضايتي از اوضاع آمريكا به پايين‌ترين حد خود رسيده است.
   بر اساس اين گزارش، گالوپ در ۱۹۷۹، نظرسنجي درباره ميزان رضايتمندي مردم از اوضاع كشورشان را آغاز كرد و تنها در سال ۲۰۰۸، ميزان رضايتمندي مردم از شرايط كشورشان ۱۵ درصد بود. گالوپ اعلام كرد سطح رضايتمندي مردم آمريكا از اوضاع كشور خود در بين سال‌هاي ۱۹۸۶ تا ۱۹۹۸ و ۲۰۰۰ به بالاترين حد خود و به ۶۰ درصد رسيد.
   تازه‌ترين نظرسنجي گالوپ نشان مي‌دهد در سال ۲۰۱۱ ميلادي، ميزان رضايتمندي مردم آمريكا از اوضاع كشور خود از ۱۱ درصد در ماه اوت و سپتامبر تا ۲۶ درصد در ماه مه متغير بوده است كه اين ميزان رضايتمندي به‌دنبال كشته‌شدن «بن‌لادن» رهبر القاعده تا حدودي بيشتر شد.
   كارشناسان معتقدند كاهش رضايتمندي مردم آمريكا از شرايط كشورشان احتمالاً تا حدودي با اوضاع بد اقتصادي مرتبط است.
احزاب مخالفي هم وجود دارند!
  روزنامه واشنگتن‌تايمز نوشت: «اكنون كه نيروهاي آمريكايي از عراق عقب‌نشيني كرده‌اند، اين سؤال پيش مي‌آيد كه چطور با ايران و قصدش براي ساخت سلاح‌هاي هسته‌اي كه همچنان جزئيات آن نامشخص است، بايد مواجه شد؟»
   اين روزنامه آمريكايي با اشاره به ديدار اخير نوري المالكي با باراك اوباما ادامه داد: «در اين ديدار اوباما هشدار داد ايران نبايد در امور عراق دخالت كند؛ هشداري كه ايراني‌ها بيشتر به‌عنوان يك ژست پوشالي به آن نگاه مي‌كنند. ايراني‌ها مي‌دانند در چه زماني مستقيماً با آمريكا روبه‌رو شوند. آن‌ها هيچ ترسي ندارند چون رئيس‌جمهور كشور ما [باراك اوباما] نشان داده در برابر ايران فاقد اراده سياسي است. مسئله‌اي كه در تمامي رؤساي جمهور آمريكا، از كارتر گرفته تا اوباما، كاملاً مشهود بوده و هست.»
   اين روزنامه با انتقاد از سياست‌هاي اوباما نوشت: «اكنون اوباما باعث ضعيف شدن اعتبار آمريكا و كاهش نفوذ آن در خاورميانه شده است. سياست‌هاي دولت وي نيز در مواجهه با بهار عربي فاجعه‌آميز بود. در سال 2009 هم اوباما در حمايت از جنبش سبز ايران شكست خورد. اكنون هم كه اخوان‌المسلمين در مصر اوضاع را در دست گرفته‌اند.»
   واشنگتن تايمز ادامه داد: «تنها گزينه، تغيير رژيم ايران است. هرچند جنبش سبز در سال 2009 نابود شد؛ ولي هنوز نشانه‌هاي از زنده بودن احزاب مخالف وجود دارد.
        
اخبار كوتاه

   *  برخي سايت‌ها و خبرگزاري‌هاي داخلي، با انتشار عكسي از شركت «ياسر هاشمي رفسنجاني»، كوچك‌ترين فرزند حجت‌الاسلام والمسلمين هاشمي رفسنجاني، در هيئت امناي دانشگاه آزاد اسلامي نوشتند: پسر هاشمي در جلسه هيئت امناي دانشگاه آزاد چه‌كاره است كه در اين نشست شركت كرده است؟!
   *  كميته مستقل حقيقت‌ياب بحرين در گزارشي با تأكيد بر اينكه پنج بحريني بر اثر شكنجه در زندان‌هاي رژيم آل‌خليفه به شهادت رسيده‌اند، اعلام كرد سه نفر از آن‌ها در زندان «الحوض الجاف» وابسته به وزارت داخلي بحرين به شهادت رسيده‌اند. اين كميته در گزارشي خواستار تحقيقات گسترده درباره علت شهادت اين شهروندان و محاكمه عاملان آن شده است.
   *  فعالان حقوق بشر سعودي اعلام كردند بيش از ۳۰ هزار زنداني سياسي در عربستان زنداني هستند. اين فعالان مي‌گويند بيشتر متفكران سياسي دربند، بدون محاكمه و يا اتهامات قانوني و صرفاً به‌دليل مشكوك بودن، در زندان هستند. بر اساس ‌اين گزارش، شماري از اين زندانيان بيش از ۱۶ سال است كه زنداني هستند.
   *  10 نفر از اعضاي گروهك منافقين، ديروز از پادگان اشرف در استان ديالي عراق فرار كردند. به گزارش سايت خبري السومريه؛ اين 10 تن پس از فرار، خود را به نزديك‌ترين مقر پليس شهر بعقوبه تسليم كردند. همچنين يك منبع امنيتي عراق در اين‌باره گفت اين افراد به علت ظلم، ستم و فشار مسئولان پادگان فرار و از دولت عراق براي خروج از اين كشور درخواست كمك كرده‌اند.
   *   حجت‌الاسلام مصلحي، وزير اطلاعات، با اشاره به اينكه امروز دستگاه اطلاعاتي ايران در وضعيتي قرار دارد كه به‌خوبي مي‌تواند اتفاقات و حوادث منطقه و جهان را پيش‌بيني كند، گفت: در كشور روسيه برخي موضوعات رخ داد كه دستگاه اطلاعاتي ايران آن را از قبل پيش‌بيني كرده بود و زماني كه اين موضوع‌ها را به مقامات روسيه عنوان كرديم با پوزخند جواب ما را دادند؛ ولي بعد از مدتي كه آن موضوع‌ها در كشور روسيه اتفاق افتاد، متحير شدند

دسته ها :
شنبه 3 10 1390 11:23

عجايب دهگانه خاورميانه

عجايب دهگانه خاورميانه

 


خاورميانه را به جرات مي‌توان مهد تمدن باستان ناميد؛ منطقه‌اي غوطه‌ور در تاريخ كه گنجينه‌هايي گران‌بهاتر از آنچه امروز در جهان به چشم مي‌خورد را در خود جاي داده است. آنچه در ادامه مي‌خوانيم معرفي 10 نمونه از بناها و مناطق تاريخي و باستاني خاورميانه است كه از آن‌ها به عنوان بزرگ‌ترين عجايب باستان نام برده شده است.


 

 

بيت‌المقدس، فلسطين

شهر بيت‌المقدس و مسجد‌الاقصي كه محل معراج پيامبر عظيم‌الشان اسلام است، در بين اديان مختلف اسلام،‌ مسيحيت و يهود از تقدس و احترام بسيار زيادي برخوردار است. با توجه به اين اهميت خيابان‌هاي منتهي به شهر، مختص اديان متفاوت است و به همين دليل به محله‌هاي مسلمانان، مسيحيان، ‌يهوديان و ارمني‌ها تقسيم شده است. علاوه بر مسجدالاقصي،‌ بناها و اماكن مقدس ديگري نيز در بيت‌المقدس وجود دارند كه مسجد قبه‌الصخره از مهم‌ترين آن‌ها به شمار مي‌رود. اين بنا كه قدمت آن به قرن هفتم ميلادي برمي‌گردد، مكاني مقدس چه براي مسلمانان و چه براي مسيحيان و يهوديان است.

عجايب دهگانه خاورميانه

 

 

تخت جمشيد (پرسپوليس)، ايران

تخت جمشيد كه زمان ساخت آن به قرن ششم پيش از ميلاد برمي‌گردد، در 70 كيلومتري شهر شيراز، پايتخت امپراتوري عظيم هخامنشي، قرار دارد. تخت جمشيد مجموعه‌اي مشتمل بر كاخ‌هايي مجلل بود كه به دستور داريوش كبير، پادشاه نخستين امپراتوري ايران، بنا شد و امروز پس از گذشت قرن‌ها و به رغم به آتش كشيده شدن به دست لشكريان اسكندر مقدوني، هنوز هم مي‌توان نشانه‌هايي از شكوه گذشته آن را از وراي ستون‌ها، بناها و همچنين نماهاي سنگي‌اش مشاهده كرد.

عجايب دهگانه خاورميانه

 

 

بعلبك، لبنان

شهر بعلبك كه «شهر خورشيد» نيز ناميده مي‌شود، در دره حاصلخيز «بكا»ي لبنان قرار دارد و يكي از سالم‌ترين ويرانه‌هاي رومي در منطقه خاورميانه است. اين شهر كه وسعتي بسيار زياد داشته و از نظر بزرگي رقيب روم باستان مي‌شده، شهري زيارتي بوده و محل اجتماع زائران از سراسر امپراتوري روم براي عبادت خدايان به شمار مي‌رفته است. امروزه بعلبك ميزبان جشنواره‌هاي هنري گوناگون است كه آن را به يك مركز فرهنگي ويژه در لبنان تبديل كرده است.

عجايب دهگانه خاورميانه

 

 

شيبام، يمن

اين شهر محصور كه در قرن شانزدهم ميلادي بنا شده و به دليل معماري خاص و زيبايش از شهرت بسياري نيز برخوردار است، به واسطه سازه‌هاي برج‌مانندي كه در آن ساخته شده، «منهتن صحرا» نام گرفته است. اين شهر از آن‌جا كه محل مناسبي براي توقف كاروان‌هاي مهم و تجاري در دوران گذشته بوده و راه مواصلاتي به مناطق جنوبي شبه‌جزيره عربستان محسوب مي‌شده، از رونق و شكوفايي بسياري برخوردار بوده است.

عجايب دهگانه خاورميانه

 

 

كارناك، مصر

كارناك كه در نزديكي الاقصر قرار دارد از بزرگ‌ترين مجموعه‌معابد مذهبي مصر باستان بوده و از صومعه‌ها، كوشك‌ها،‌ ستون‌ها و راهروهاي متعددي برخوردار است. علاوه بر آن، معبد بزرگ آمون نيز در اين مكان قرار دارد. وجود معبد آمون در اين منطقه موجب مي‌شد بسياري از بناهاي موجود در اين شهر به او كه مهم‌ترين الهه مصر باستان بود، تعلق گيرد. گفتني است نام باستاني اين شهر «ايپت ايسوت» يا «مقدس‌ترين اماكن» بوده و كارناك نام جديد آن است.

عجايب دهگانه خاورميانه

 

 

قلعه‌الحصن يا قلعه شواليه‌ها، سوريه

اين قلعه كه در قرن يازدهم ميلادي بنا شده و قلعه جنجگويان جنگ‌هاي صليبي به شمار مي‌رفته، اول‌بار سكونتگاه كردها بوده و به همين سبب نام ديگر آن‌«حصن الاكراد» يا «قلعه كردها» است. اين بنا تا سال 1270 پس از آن كه به تصرف جنگجويان صليبي در آمد چندين‌مرتبه بازسازي شد و اكنون نيز در فهرست ميراث جهاني يونسكو قرار دارد.

عجايب دهگانه خاورميانه

 

 

مدائن صالح، عربستان

اين منطقه كه قدمت آن به پيش از ظهور اسلام مي‌رسد، نخستين منطقه باستاني عربستان است كه در فهرست ميراث جهاني يونسكو به ثبت رسيده است. اكثر ويرانه‌هايي كه در اين شهر تاريخي بر جاي مانده، نشانه‌هاي اسرارآميز تمدن «الانباط» است؛ تمدني كه تا هزار سال پيش در اين سرزمين وجود داشت. شهر مدائن صالح، بزرگ‌ترين و جنوبي‌ترين سكونتگاه باستاني عربستان بوده است و شهر «پترا» كه پايتخت يا مركز آن بوده در 500 كيلومتري شمال اردن قرار دارد.

عجايب دهگانه خاورميانه

 

 

تروا، تركيه

شهر تروا، يكي از معروف‌ترين مناطق باستاني جهان است و قدمت سكونت در آن به عصر برنز بازمي‌گردد. شهر تروا در قرن‌هاي سيزدهم و دوازدهم پيش از ميلاد از سوي جنگجويان اسپارتان و اخاييه يونان باستان مورد حملات متعددي قرار گرفت و نبرد مشهور تروا نيز در آن رخ داد.

عجايب دهگانه خاورميانه

 

 

كارتاژ، تونس

فينيقي‌ها، شهر كارتاژ را در قرن نهم پيش از ميلاد در خليج تونس بنا كردند. علت اين كار موقعيت استراتژيك اين منطقه در امپراتوري بزرگ تجاري بود كه اكثر نقاط مديترانه را پوشش مي‌داد. اين شهر در سال 146 پيش از ميلاد و در جنگ‌هاي سه‌گانه روم با قرطاجني‌ها ويران شد اما شهر جديد كارتاژ پس از گذشت قرن‌ها، روي ويرانه‌هاي شهر نخست و با تبعيت از معماري رومي بار ديگر بنا شد.

عجايب دهگانه خاورميانه

 

 

بابل، عراق

شهر بابل، مركز بين‌النهرين باستان، به واسطه باغ‌هاي معلق خود كه از عجايب دنياي باستان است، شهرتي فراوان يافته است. اين شهر در زمان حكومت «نبوچادنزار دوم» شكوه و عظمت فراواني داشت و امروز، ويرانه‌هاي آن كه در 85 كيلومتري بغداد به چشم مي‌خورد، تنها يادآور تاريخ غني و عميق اين كشور است.

 

 

عجايب دهگانه خاورميانه
عجايب دهگانه خاورميانه

 

 

 

 

دسته ها :
پنج شنبه 1 10 1390 9:9
X